• English
Logo
SEO оптимизация

Изработка на продуктов каталог

Защо ви е необходим продуктов каталог?

Ако сте производител или търговец на едро или дребно е добре да помислите и за изработка на продуктов каталог към вашия корпоративен сайт или онлайн магазин.

От създаването и разпространяването от Монтгомъри Уорд през 1872 г. на първия хартиен каталог до днес, каталозите са един от най-ефективните начини за представяне на продукти на потребителите.

Продуктовите каталози са неизменна част от всяка маркетингова стратегия, тъй като предоставят подробна и пълна информация за продуктите, насочвайки вниманието на потребителите към съответния бранд и стимулират желанието за покупка на продукта.

Има ли разлика между корпоративен сайт, онлайн магазин и продуктов каталог?

Доста често наши клиенти ни задават този въпрос, тъй като смятат, че разлика няма и изработката на продуктов каталог е излишна. Истината е, че разлика има и тя се състои в следното:
  • Корпоративният сайт е начин да разкажете на потребителите си повече за дейността на компанията си и да им представите продуктите си съвсем бегло.
  • Онлайн магазинът е платформа, през която вашите клиенти могат да закупят продуктите, които предлагате.
  • Продуктовият каталог е сайт, на който потребителите ви могат да получат пълна информация за всеки един продукт, който предлагате. Чрез каталога вие можете да достигнете до огромен брой потенциални клиенти, да ги запознаете с дейността, услугите или продуктите, които произвеждате и предлагате. Влизайки на страниците на каталога ви, посетителите могат да се информират и да закупят вашият продукт, след като се обърнат директно към вас със запитване за избрания от него продукт.

Защо ви е необходим продуктов каталог, изработен от нас?

Ние имаме богат опит в изработката на продуктови каталози и можем да ви бъдем полезни, ако искате да имате добре структуриран, мултифункционален, стилен и SEO оптимизиран каталог. 

Стремим се да подхождаме индивидуално, не обичаме много шаблоните, не вършим работата си през пръсти и винаги успяваме да създадем креативни и допадащи и на клиентите ни и на техните потребители продукти.

За нас, да удовлетворим изискванията на своите клиенти и нещо, към което се стремим непрестанно, затова не спираме, докато не сме в състояние да представим един добре функциониращ, елегантен и отзивчив продуктов каталог.
Телефон
0887 772 787
Адрес
бул. „Освобождение“ 59, град Пловдив

Етапи при разработване и изработка на онлайн продуктов каталог

Стъпките, които следваме при изработката на онлайн продуктов каталог са следните:
Стъпка 01

Създаване на прототип

Ако ни се доверите, ние ще пристъпим към изработката на каталога, като създадем прототип. В разработката на прототипа включваме: анализ и проучване на пазара, развитие и структура на продуктовите страници и категории, определяне на таргета, към който се стремите да достигнете, социалните и медийни канали, които искате да използвате и т. н. След като съберем всички необходими данни, ще създадем прототипа и ще ви го представим за одобрение.
Стъпка 02

Дизайн

Дизайнерският ни отдел ще създаде уеб дизайн на каталога, който ще съгласува с вас. Ако се налагат промени по дизайна ще ги извърши и след одобрение от ваша страна ще преминем на следващия етап, а именно оформлението.

Стъпка 03

Оформление

Този етап включва оформлението на страниците, категориите и продуктите в каталога, скрипове за връзки, адаптация на каталога за мобилни устройства, тестване на визуалната част и други.
Стъпка 04

Програмиране

По време на изработването на дизайна ще работим в тясна връзка с вас, за да уточним всеки един детайл по дизайна (цветове, подредба на текстов и снимков материал и други).
Стъпка 05

Съдържание

Това е един от най-важните етапи в изработката на продуктовия каталог. На този етап създаваме описанията на всеки един продукт, оптимизираме текстовете, позиционираме продуктите, добавяме и оптимизираме изображенията, задаваме мета таговете. Създаваме и блог статии, които да насочват към избран от вас продукт, категория или страница от каталога или корпоративния ви сайт или онлайн магазин.
Стъпка 06

Финален етап

Последният етап включва тестване на системата, обучение на служителите ви за работа на каталога и прехвърляне на достъпа.

В зависимост от желанията ви, ние можем да изработим за вашия бизнес базисен или с допълнителни екстри продуктов каталог.

Свържете се с нас

    5/5 - (27 votes)
    crosschevron-down