• English
Logo
SEO оптимизация

Изработка на онлайн магазин на топ цени София, Пловдив

Изработка на онлайн магазин

Имате продукт, който искате да продавате или търсите лесен и удобен начин да развивате бизнес, без да влагате много голям капитал?
Тогава е време да помислите за изработка на онлайн магазин!

Защо ви е необходим онлайн магазин?

С всяка изминала година електронната търговия навлиза все повече в живота ни, а статистиките показват, че онлайн магазините са начин, чрез който успешно стартира всеки един бизнес. Постепенно пазаруването от реалните магазини се измества в онлайн пространството и един огромен процент от потребителите предпочитат да пазаруват онлайн, вместо да си губят времето в обиколки из реалните магазини.

Каква е вашата полза от електронен магазина?

Изработката на уебсайт за електронна търговия ще укрепи репутацията на вашия бизнес, ще увеличи продажбите ви, ще ви помогне да брандирате марката си и не на последно място ще разшири таргета ви не само на национално, но и на международно ниво.

С какво от SEO Web Design Ltd можем да сме ви полезни?

Тук е моментът да ви кажем колко сме добри, но ние няма да го направим (това ще го разберете в процеса на работата си с нас). Няма да ви заливаме и с излишна информация, само за да ви объркаме повече.

Ако решите да ни доверите изработката на онлайн магазина си, ще седнем заедно и ще поискаме от вас да ни кажете:
  • Как виждате магазина?
  • Какво смятате да продавате?
  • На кой искате да продавате?
  • Защо мислите, че да имате онлайн магазин ще е полезно за вашия бизнес?

Наясно ли сме с това, ние ще пристъпим към изработката на онлайн магазина.

Какво включват етапите на изработка на уебсайт за електронна търговия?

Стъпките, които следваме при изработката на онлайн магазин са следните:
Стъпка 01

Разработване на стратегия

Това е първата и най-важна стъпка в създаването на онлайн магазин. Консултирайки се с вас, ние ще изготвим кратко описание на същността и целите на бизнеса ви (спецификация на продуктите/стоките, начини на плащане, състояние на пазара, развитие на конкурентите ви и т. н.). На базата на тези данни ще разработим подходящата за вашия бизнес стратегия за развитие на магазина.
Стъпка 02

Писане на техническо задание

След като сме наясно как си представяте магазина и какви са нуждите на бизнеса ви, ние ще изготвим кратко техническо задание, в което ще опишем всеки един детайл и етап, през който ще премине израждането на онлайн магазина (брой страници, параметри за ефективност, начини на плащане, уеб дизайн, структура на магазина и т. н.).

Стъпка 03

Избор на система за администриране CMS

Това е изключително важен етап, тъй като в момента се предлага широк спектър от платени и безплатни CMS за администриране. На този етап ние ще ви предложим различни варианти, които ще са подходящи за вашия бизнес, но крайното решение ще оставим на вас.
Стъпка 04

Изработка на прототип

Този етап е често подценяван, но всъщност е много важен, тъй като в момента, в който ви представим прототипа, вие можете да видите как ще изглежда магазина ви и ще сте напълно наясно дали ви допада или не. Прототипирането дава възможност да се видят грешки (ако има такива) и да се отстранят и цялостната концепция на онлайн магазина да се види много по-ясно.
Стъпка 05

Дизайн и оформление

Това са етапите, в които вашият онлайн магазин започва да „оживява”. Благодарение на дизайна магазинът ще добие индивидуалност и стил, а след като приключим с оформлението, той вече ще може да отговаря на кликвания, формите и бутоните ще са активни и магазинът ще работи безупречно на всички платформи, браузъри и устройства. (Разбира се, вашият магазин ще бъде и с респонсив дизайн, за да могат клиентите ви да разглеждат и купуват продуктите ви и през мобилните си устройства).
Стъпка 06

Интеграция

На този етап ние свързваме онлайн магазина със системите за управление, благодарение на което ще можете да пълните сайта със съдържание, да добавяте/премахвате продукти и т. н.
Стъпка 07

Създаване и пълнене на съдържание

Създаването на съдържание е може би най-важната част в изграждането на онлайн магазин, затова и ние не го подценяваме. На този етап можете да ни предоставите ваши текстове и описания на продуктите или да ни гласувате доверие за създаване на съдържанието. SEO Web Design Ltd разполага с малък, но много креативен копирайтърски екип, който може да създаде съдържание, което със сигурност ще продава вашите продукти.
Стъпка 08

Тестване

Готовият проект на онлайн магазина, в който нашите специалистите са вложили всичките си умения и талант преминава към един от последните етапи по изработката на онлайн магазин. Ние ще тестваме всички страници, ще проверим как работят бутоните за покупка, ще проверим как се „държи” магазина под всички браузъри и мобилни устройства, за да се уверим, че е напълно готов да започне да работи на пълни обороти.
Стъпка 09

Обучение

Ако вашите служители имат нужда от обучение как да работят с магазина, ние можем да ви предоставим и тази услуга.
Стъпка 10

Финал

След приключване на изработката, тестването на магазина и след вашето одобрение, ще стартираме вашият уебсайт за електронна търговия.

Свържете се с нас

    4.9/5 - (70 votes)
    crosschevron-down