• English
Logo
SEO оптимизация

SEO агенция SeoWebDesign, SEO услуги от опитни специалисти

За компанията

Висок стандарт на професионализъм

Ние сме българска SEO агенция с над петнадесет годишен опит в SEO оптимизацията, дигитален маркетинг и уеб дизайн на сайтове.

След подобно встъпление се очаква да изредим стандартните хвалебствени слова и да завършим с малкия, но много професионален екип, който ще ви помогне да достигнете до световни висоти само за няколко месеца.

Ние няма да направим нищо подобно! Няма да го направим не само защото е прекалено изтъркан маркетингов трик за привличане на клиенти, но и защото сме здраво стъпили на земята и знаем точно колко сме добри и как можем да помогнем на вашия бизнес.

нашата визия

Как се развихме до това което сме днес?

Стартирахме преди доста години в града под тепетата като малка бутикова фирма, предлагаща изработка на уеб сайтове и SEO услуги. Последваха години на упорита работа и израстване и днес можем да се похвалим, че се ползваме с доверието на клиентите си както у нас, така и далеч извън границите на България.

Защо клиентите искат да работят със SEO специалистите от нашия екип?

Ние си разбираме от работата! През годините сме работили както със стартиращи, така и с утвърдени компании и можем да се похвалим, че постигаме резултатите, които клиентите ни очакват. 

Нашето портфолио включва над 150 изработени и функциониращи уеб сайтове.

За нашата SEO агенция работата по проект, без значение дали това ще е изработка на уеб сайт, електронен магазин, продуктов каталог или SEO оптимизация е двустранен процес, а успехът и постигнатите добри резултати се дължат на партньорството между нас като SEO агенция и клиент. Затова SEO специалистите ни не приемат работа по всеки един проект. Работим единствено със сериозни партньори, които знаят какво искат и разбират, че пътят до постигането на желаните резултати изисква сериозно отношение и съвместна работа.

Телефон
0887 772 787
Адрес
бул. „Освобождение“ 59, град Пловдив

Как постигаме резултати?

Не вкарваме бизнеса в калъп

Ние вярваме, че всеки бизнес има свои индивидуални нужди, които изискват персонален подход. 

Разговаряме с клиентите, обсъждаме най-подходящата за тях стратегия, за да можем да им предложим продукт, съобразен с индивидуалните им нужди.

Не пестим време, знания и усилия

Бързо постигнатите резултати не са най-добрият избор, когато става дума за постигане на трайни позиции в Google. 

Затова не гоним бързи резултати, а резултати, които да носят дългосрочни позитиви. Не пестим време, знания и усилия, за да постигнем това, за което клиентите са ни наели.

Работим по сериозни проекти

За разлика от някои агенции, които приемат да работят по всякакъв вид проекти, ние предпочитаме да работим със сериозни партньори, с които да изградим дългосрочни връзки.

Подхождаме нестандартно

Не обичаме думички като „стандартно”, защото смятаме, че един проект може да е успешен само, ако се отличи от останалите. Затова, поемем ли работа по проект, ние извършваме много прецизен анализ на конкуренцията, на дейността на компанията и на личните предпочитания на клиентите си, за да създадем уеб сайт или магазин, който да се отличава от всички останали. Гарнираме го с качествено съдържание и добра SEO оптимизация, така че сайтът да не е само „красив”, но и полезен и… печеливш.
Нашата мисия

Не губим време в приказки, предпочитаме действията

Напоследък стана много популярно SEO агенциите да се рекламират, като показват всеки един сертификат, който са получили. И ние притежаваме всички необходими сертификати, но предпочитаме вместо да ги показваме, да работим по проектите и да оставим резултатите, които постигаме да говорят вместо нас.

Търсите си компания, която наистина ще Ви бъде полезна и предлага настина качествени SEO услуги?

Пуснете ни запитване и ще се постараем да Ви предложим най-доброто решение.
Контакти
Hands of contemporary businesswoman with smartphone
5/5 - (91 votes)
crosschevron-down