• English
Logo
SEO оптимизация

SEO консултантски услуги

Ние ще ви покажем правилния път към успеха

SEO агенция с над петнадесет години опит в оптимизацията на сайтове за страната и чужбина

Като опитна SEO агенция, с богати познания в SEO оптимизацията за търсачки, се радваме да ви предоставим нашите консултантски услуги. В случай, че вашата компания разполага с екип за разработване на уеб сайтове, било то собствен или нает, ние непременно ще работим заедно с тях, за да изработим успешна маркетингова стратегия.

Нашите SEO консултации са подходящи както за малки и средни бизнеси, така и за по-големи фирми. Подхождаме персонализирано и съобразно размера и нуждите на Вашия бизнес.

Като ваш SEO консултант, ние ще ви насочим към най-добрите практики, съвети и най-добрите маркетингови стратегии, за да може вашия сайта да е на челни позиции в търсенето.

Ние си сътрудничим с вашия екип и ще оптимизираме вашите ресурси

Нашите SEO консултантски услуги включват работа с вашите доставчици и вътрешни ресурси, за да изградим ефективна и устойчива SEO стратегия, която да се адаптира към вашия бизнес. Ние ще ви водим от началото до края, като се започне от on-page SEO оптимизация, изследване на ключови думи и се стигне до предоставяне на задълбочени консултации.

Нашите SEO консултантски услуги са предназначени за фирми, които търсят усъвършенствана SEO компания, но могат самостоятелно да изпълняват целите, чрез собствен вътрешен екип.

Как протича една SEO консултация с нас?

Нашият екип от експертни SEO консултанти ще си сътрудничи с други доставчици или ресурси на място. Ние ще се фокусираме върху изучаването на вашата компания, както и какви методи за SEO или интернет маркетинг са били прилагани преди, и какви трябва да бъдат добавени.

След като разберем вашите цели, ние ще проведем задълбочено проучване на всеки аспект от вашия уеб сайт и онлайн присъствие. Имайки предвид наученото, ние ще работим в екип с вас, за да разработим стратегия и създадем процес за изпълнение, допълнен с индивидуални срокове и препоръки.

Веднага след като вашата компания приложи нашите препоръки и насоки за оптимизация, SEO анализатор ще извърши QA на всичко, за да се избегне риска от грешки и проблеми при изпълнението. След това, ще преминем към намиране на допълнителни начини за развитие и разширяване на вашата кампания.
Като опитни SEO специалисти, ние непрекъснато създаваме нови маркетингови стратегии, за да подобрим трафика на вашия уебсайт и цялостната възвръщаемост на вашите инвестиции.

SEO консултация на високо ниво

Нашата SEO консултация започва със задълбочен анализ на вашия уебсайт и на конкуренцията във вашия бранш. Това ни помага да разработим персонализирана стратегия, съобразена с вашите цели и ресурси.

Вашият SEO анализатор и проектов мениджър ще предоставят текущ анализ, план и консултации за внедряване на SEO. SEO консултантските услуги ще осигурят правилно и навременно изпълнение.

Благодарение на богатия ни опит, ние можем да предложим едни от най-добрите практики в бранша, както и усъвършенствана методология в разработването на успешни стратегии.

Ние ще ви дадем насоки за създаване на SEO стратегия съобразена с нуждите и спецификите на Вашия бизнес. Нашите SEO консултанти също ще гарантират, че процедурата се прилага правилно и точно, като същевременно се постигат очакваните резултати. Перфектното изпълнение на нашите препоръки, ще ви даде възможност за осъществяването на успешна SEO кампания и доминиране в класациите във Вашия бранш.
Телефон
0887 772 787
Адрес
бул. „Освобождение“ 59, град Пловдив

Нашите SEO консултантски услуги включват:

 • Пълен SEO одит, технически анализ и изготвяне на списък с препоръки
 • Проучване на ключови думи/ SEO анализ и стратегия
 • Персонализирана маркетингова стратегия
 • Съвети и насоки за най-добри SEO практики
 • Мониторинг на класирането на ключови думи
 • Скорост на сайта, включително TTFB и намаляване на времето за зареждане
 • Конкурентни изследвания и конкурентен анализ
 • Изготвяне на SEO проект
 • Линк билдинг
 • Настройка и персонализиране Google Analytics
 • Оптимизиране на коефициента на преобразуване (CRO)
 • Оптимизация на маркетинга на съдържанието (CMO)
 • Препоръки за уеб разработване и уеб дизайн
 • Оптимизация на видео и изображения
 • Препоръки за съответствие с ADA и достъпност (WCAG 2.1)

SEO консултация

Независимо дали имате голяма корпорация, агенция или сайт за електронна търговия, вероятно вече знаете колко важна е SEO оптимизацията. Нашите SEО консултантски услуги могат да изведат вашата настояща маркетингова стратегия на следващо, по-високо ниво.

Ние ще ви предоставим нужните инструменти и насоки, които ще ви помогнат да:

 • Разберете новите и нововъзникващите технологии, чрез персонализирани консултантски документи и ежеседмични разговори със SEO проект мениджър.
 • Проектирате персонализирана SEO кампания, която да отговаря на специфичните нужди на вашата организация.
 • Увеличите трафика на сайта, броя на вашите потенциални клиенти, конверсиите и продажбите.
 • Прилагате водещи в бранша решения, които ще помогнат на вашият бранд и уебсайт да процъфтяват.

Получете SEO стратегия, която работи за вас, още днес! Ние ще ви представим нови и ефективни SЕО тактики, както и изпитани във времето методи за успех в SEO оптимизацията. Сега е моментът да се възползвате от SЕО Web Design като Ваш SEO консултант.

Свържете се с нас за SEO консултация!

Българска SЕО агенция с дългогодишен опит в оптимизацията за търсачки. Нашата цел е да помогнем на всеки бизнес да подобри своето онлайн присъствие в търсачките и социалните медии, за да придобие нови клиенти и да изгради успешен бранд.

  5/5 - (53 votes)
  crosschevron-down