• English
Logo
SEO оптимизация

Сайт тип каталог - TED Design

TED Design е част от семейство компании с дълъг и успешен опит в различни области.

world-wide-web
Уебсайт: 
https://ted-design.eu/
Година на изработка: 
2019
settings
Извършени дейности: 
Изработка на продуктов каталог

TED Design е млада компания, която цели да бъде една от най-успешните фирми в производството на текстилни книги, закачалки и други аксесоари, използвани от текстилни и тапетни компании.

В момента TED Design има амбициите да се развива, като въвежда подобрения като инвестиция в нови машини и технологии, привличане на нови специалисти в екипа, разработка на нови продукти и маркетинг стратегии.

TED Design е част от семейство компании с дълъг и успешен опит в различни области като производство на матраци, легла и спални изделия. Другите компании от семейството са: Red Springs е производител на пружинни възли за производство на спално бельо. Via Logistic Ltd. Е транспортна компания с бизнес в цяла Европа. Machinehead Ltd. е компания с дълъг опит в изграждането, изработка и поддръжка на нови машини за производство на спално бельо, както и на поддръжка на машини в други отрасли. Доверие ООД пък е компания с опит в гражданско и промишлено производство. Бранд Билдинг Къмпани ООД е малка компания, която се грижи за маркетинга и развитието на рекламата.

TED Group е семеен бизнес и това си личи по топлото им отношение с всички клиенти.

На уебсайта може да видите подробен каталог на техните продукти и услуги.

Гласувай
crosschevron-down