• English
Logo
SEO оптимизация

Сайт тип каталог - Plexmedia

Plexmedia предлага разнообразни продукти от плексиглас

world-wide-web
Уебсайт: 
https://plexmedia.bg/
Година на изработка: 
2020
settings
Извършени дейности: 
Изработка на продуктов каталог

Плекс Медиа е фирма, занимаваща се с изработката на продукти от плексиглас. Фирмата предлага разнообразни продукти от плексиглас, включително урни и кутии, поставки за хартия, стойки за менюта, брошури, контейнери за бонбони, стелажи и т.н.

За фирмата, най-важното нещо е да посрещне нуждите на своите клиенти. Затова и са напълно отдадени да разберат нуждите на своите клиенти, както и да постигнат резултати отвъд очакваните от своите клиенти. Плекс Медия предлагат и различни цветови гами, за да посрещнат конкретните нужди на своите клиенти. Екипът на фирмата има широк опит с акрил – от препоръка на материал до изработка, осветяване и почистване на финалния продукт. Нашият екип ще ви даде всички необходими съвети, за да пазите и работите със своите продукти от плексиглас.

В уебсайта на фирмата ще откриете каталог от продуктите на Плекси Медиа в различни секции на сайта – „Урни и кутии от плексиглас“, „Изделия от плексиглас“, „Печати“, „Табелки“, „Визитки“ и „Баджове“. Във всяка категория има снимка и детайлно описание на продукта.

Гласувай
crosschevron-down