• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен уеб сайт - Пана Груп EООД

Пана Груп EООД се занимава с износ и внос на палмово масло, лецитин, маргарин за производство, яйчен прах, мазнини за пържене и т.н.

Година на изработка: 
2008
settings
Извършени дейности: 

Компанията е част от хранителната индустрия от 2001 година. За няколко години успява да застане на лидерски позиции и да разшири дейността си на занимание - добавят и внос и износ на маслини, сирена, сухо мляко, зехтин, брашно и кувертюри. За големите търговски вериги, производителите на едро и за ХоРеКа клиентите, компанията създава марката "Пандора", която предлага зехтин, масло, олио и сирена. Освен на българския пазар, Пана Груп ЕООД се развива и на гръцкия пазар, като отново клиенти са им производители в хранителната индустрия и търговски вериги. Компанията е стартирала план за развитие и в още страни в източна и западна Европа. За да може да бъде в крак с търсената продукция на новите пазари, прибавя нова продуктова група състояща се от кейкове, сухи десерти и ядки. Това което отличава Пана Груп ЕООД от останалите заети в сектора е умението да е незаменим партньор за клиентите си. 

На уебсайта на компанията, можете да получите информация за видовете продукти, техните разфасовки и състав. Пана Груп EООД предлагат 10 различни вида палмово масло, подходящи за различни готварски приложения, спрямо гъстота му. Предлагат и повече от 30 различни аромати, които се използват за овкусяване - аромати на киви, манго, пъпеш, шоколад, смокини, ябълки, кафе и дори на чесън. Ядките, които компанията изнася са два вида - печени и сурови. На уебсайта на компанията, можете да разгледате и машини за хранително вкусовата промишленост и оборудване. Пана Груп ЕООД са отговорна компания, която на първо място се старае да задоволи изискванията на различните клиенти. Естествено, те варират не само географски, ами и индивидуално, така че тази задача никак не е лесна и успява да се изпълни само с отлично познаване на пазара и неговата конюнктура. 

Гласувай
crosschevron-down