• English
Logo
SEO оптимизация

Онлайн магазин Frina.bg

Качествена козметика и парфюми

world-wide-web
Уебсайт: 
https://frina.bg/
Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 
Изработка на онлайн магазин

„Фрина козметикс“ е вносител на качествена козметика и парфюми, който цели да вдъхнови потребителите да открият нови аромати. Освен онлайн платформата, Фрина разполага и със свой физически магазин в град Пловдив.

Една от специалностите им е качествената френска парфюмерия. На сайта им ще намерите богат асортимент от пленяващи аромати създадени с натурални суровини. Много от тях имат невероятна история, свързана със 117-годишна традиция. Продуктите са толкова разнообразни - дръзки, темпераментни, нежни и деликатни, но винаги запомнящи се, - че всеки ще намери аромат за себе си.

Освен това магазинът предлага швейцарска грижа за кожата, която цели да изглади бръчките и да подмлади вида на лицето. Разполага с хидратиращи кремове, разкрасяващи маски, регенериращи кремове за околоочния контур, бустери за лице и тяло, почистващ тоник, серуми за изравняване на тена и други.

Отделно има грижа за косата под формата на серуми, балсами и шампоани. Козметичните продукти съдържат натурални съставки, които са получени от цветя и растения, както и различни патентовани формули.

Продуктите могат да бъдат закупени както на място, така и онлайн. На уебсайта има подробна информация за всеки продукт, както и възможност за филтриране на резултатите. Цветовете са леки и ненатрапчиви, което позволява на самите продукти да изпъкнат. Освен това има секция със статии, където ще откриете допълнителни детайли относно козметиката и парфюмите.

5/5 - (1 vote)
crosschevron-down