• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен уеб сайт - Николени ООД

"Николени ООД" е компания, която се занимава с производството на палети, бокс палета, сандъци, дървен материал и изобщо всякакви дървени опаковки.

world-wide-web
Уебсайт: 
http://www.nicoleni.com/
Година на изработка: 
2009
settings
Извършени дейности: 
Изработка на сайт

Компанията е създадена през 1999 г., като от тогава до днешна дата не спира да се развива и да си допълва продуктовата линия. Производството на палетите се случва в специално изграден за тази цел цех - там дървото се обработва и детайлите се сглобяват. Това означава, че няма изнесени процеси на преработка в други фирми и всичко се случва на едно място и под един контрол. Продажбената дейност е изнесена в отделна от цеха, складова база. "Николени ООД" са лидер в бранша поради редица причини. Главната е високата квалификация на екипа - държи се всички заети е производството и продажбената дейност да бъдат специално обучени в технологиите и особеностите на производството. Това гарантира качествен продукт и колективна отговорност към целият продуктов асортимент. Основните клиенти на компанията са други фирми, малки предприятия, цехове и фабрики. С такива клиенти, компанията е задължително да бъде акуратен и добър партньор. Спомагателните дървени материали трябва да притежават завидно качество и да не причиняват инциденти и това може да се случи само след безупречно изпълнение от страна на производителя. 

"Николени ООД" си партнира само с доказани вносители на оборудване, консумативи и дори машини. Те са както български, така и международни - не се ограничава териториално, за да може да достигне най-високото възможно качество на доставяните суровини. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008 и по Стандарт 15 (за износ). Отделно асортимента е съобразен с европейските изисквания за качество, използваните спомагателните материали покриват ДИН-ИСО, а маркировката ДИН 55402 и  Стандарт 15. Огромно преимущество на компанията е поддържането на складова наличност на всички стандартни изделия. Така са готови да отреагират при спешни заявки и да предложат най-кратките срокове за доставка. 

Гласувай
crosschevron-down