• English
Logo
SEO оптимизация

Сайт тип каталог - „Мотокар Сервиз” ООД

„Мотокар Сервиз” ООД е част от Linde Material Handling, които снабдяват българския пазар с мотокари, електрокари, газокари.

Година на изработка: 
2021

„Мотокар Сервиз” ООД е част от Linde Material Handling, които снабдяват българския пазар с мотокари, електрокари, газокари и всички прилежащи към тях резервни части и аксесоари. Подемно-транспортните машини са неизменна част от всеки склад и по-голям магазин. Без тях, правилното складиране на стока по стелажи, е абсолютно невъзможно. Всеки собственик на среден или голям бизнес знае, че да съхраняваш големи обеми от стока е съпроводено с тяхното местене, вдигане и подреждане. Това се случва много лесно с помощта на мотокарите и този вид техника. В „Мотокар Сервиз” ООД можете да намерите дизелови, бензинови, газови и такива, захранвани от електричество. Видовете мотокари са безброй, като може да притежават редица функционалности, които да направят използването им лесно, като детска игра. Мотокарите могат да повдигат товари до 52 тона, електрокарите до почти 5 тона, а палетните колички до 2 тона и половина. 

Транспортните машини на Linde са пример за качество и функционалност. Снабдени са с редица иновации, като подобрена спирачна система, по-комфортно място за сядане за шофьора, дори светлинна система, която да обозначава посоката в която се движи кара. „Мотокар Сервиз” ООД предлагат гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички видове мотокари, като всичко е под шапката на Linde Material Handling. Компанията има филиали из цяла България, включително Стара Загова, Варна, Шумен, Пловдив, Габрово и София. На сайта им, можете да разгледате видовете мотокари, да прочетете плюсовете и минусите на всеки вид, както и да научите, кои за какво са подходящи. По този начин, можете да направите най-добре обоснования избор. „Мотокар Сервиз” ООД се грижат не само да сте на ясно какво купувате, ами и как да се грижите за него, освен това предлагат и цялостно рециклиране на подемно-транспортните машини. 

Гласувай
crosschevron-down