Сайт тип каталог - ЛИВЕРС

Сайт тип каталог - ЛИВЕРС website screenshot
Фирма "Ливерс" предлага цялостни решения за интериорен дизайн за Вашия дом.
Година на изработка: 
2008
Извършени дейности: 

Те ще се погрижат да Ви подсигурят мебели, които се характеризират с това, че са вечно на мода.Философията на фирмата се състои в това, че тенденциите се променят, но пък истинските шедьоври остават. Поради тази причина предлагат качествени мебели, които са изработени педантично и с внимание към детайлите. Компанията има традиции в производството на мебели още от далечната 1989 г. Разполага и със собствена база и собствени дизайнери. Отличителна черта на "Ливерс" е това, че използват естествен дървен материал от ясен, дъб, череша и орех. Освен това, специалистите и дизайнерите прилагат майсторлък и похвати, които са предавана семейна традиция. Така, готовите мебели са не само модерни, но и са символ на домашен уют.

За да се направи една дървена мебел, се минава през няколко фази на преработка на дървото - подбиране на най-добрите трупи дървен материал, разбичване, пропарване, сушене и производство. Майсторите обработват всеки елемент ръчно, за да може да се получи детайлно шлайфане и байцване. Освен качествени дървени плоскости, в "Ливерс" използват и метал, стъкло и МДФ плоскости. На уебсайта им, можете да намерите подробности как постигат това високо качество, както и да прочетете повече за философията на компанията. Освен това можете да разгледате различните мебели в класически и модерен стил, гардероби и дървени врати. В секцията с новини, можете да прочетете интересни статии за това, как да обзаведете дома си, както и кои са най-новите тенденции в интериорния дизайн. В блога пък можете да научите нещо ново за класическия стил или да видите различни предложения за обзавеждане. 

Фирма "Ливерс" са стигнали до това високо качество на изработваните мебели, защото не правят компромиси с основния дървен материал и с професионализма на майсторите. Усещането, че традициите трябва да са основа на модерните модели е гаранция за атрактивност, изтънченост и непреходност.

Свържете се с нас