• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен уеб сайт - Kairos Oil Trading

Aviation Fuels, Lubricants and Testing equipment

world-wide-web
Уебсайт: 
https://kairos-oil.com/
Година на изработка: 
2021
settings
Извършени дейности: 

Гръцката дума „Kairos“ означава подходящ момент от време. Улавянето на такъв подходящ момент е от ключово значение за успеха на Kairos Oil Trading. Компанията е разположена в Сингапур и се занимава с търговия на масла, леки до средни дестилати, различни сурови масла, мазут, снабдяване и доставка на нефтохимикали (BTX), ароматни масла, базови масла в насипно състояние или в по-малки опаковки. Търговският екип в Kairos се състои от съмишленици, които притежават разнообразен опит в петролната индустрия. Освен че разполага с богата индустриална мрежа и опит, екипът споделя и непоколебим ангажимент за добавяне на стойност към веригата за доставки на въглеводороди, което води до печеливша формула както за Kairos, така и за контрагентите им.

Компанията е регистрирана за търговия с множество национални петролни компании, големи петролни компании, рафинерии, търговски къщи и крайни потребители в глобалната търговска мрежа От създаването си през 2012 г. на Kairos им отнема по-малко от 2 години, за да достигне годишен оборот от 1 милиард щатски долара, търгувайки с над 14 милиона барела суров петрол и нефтопродукти. От 2012 г. компанията се разширява в региона с включването на дъщерни дружества в Малайзия, Хонконг и Австралия.

Kairos също така включи Sea Swift (Pte Ltd) през 2016 г. Енергийна индустрия претърпя голяма трансформация през последните години, която се изрази в стремеж към по-чисти горива и по-устойчиви енергийни източници. Kairos се ангажира да се адаптира към промените на пазара, предизвикани от осведомеността за изменението на климата, и да продължава да добавя стойност на клиентите и партньорите си.

Гласувай
crosschevron-down