• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - Тhe Hairy dog

Grooming & Pet Supplies

world-wide-web
Уебсайт: 
https://thehairydog.net/
Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 
Изработка на сайт

The Hairy Dog е груминг салон във Финикс, Аризона, специализиран в обслужване на кучета и котки. Открит е през 2010 г. и предоставя цялостна грижа за най-добрия приятел на човека, създавайки приятна и релаксираща атмосфера за четириногите.

Основните услуги включват подстригване, почистване на уши, миене на зъби, почистване на лапи, хигиенна подстрижка, къпане и сушене, рязане на нокти, както и почистване на зъбите без упойка. Клиентите не са задължени да поръчват всички пакети, а имат възможността да изберат само една услуга.

Салонът използва висококачествени шампоани и балсами, специално създадени за нежната козина на любимците. Осигурява продукти против бълхи и кърлежи, медицински шампоани, както и хипоалергенни шампоани. Записвания могат да се правят онлайн, а цените се определят в зависимост от размера на животното и предпочитаната услуга.

Това, с което The Hairy Dog се отличава, е възможността клиентите да оставят домашните си любимци в салона и да се върнат за тях след приключване на работния ден. Обикновено опашатковците оползотворяват това време в неспирна игра на специално обособеното за това място.

Салонът предлага магазин, който разполага с всичко необходимо за домашните любимци от сорта на легла, храна и хранителни добавки, играчки, каишки и нашийници. По този начин когато стопаните отидат да оставят кучетата си за подстрижка, могат да си напазаруват неща, от които имат нужда. На уебсайта е предоставена допълнителна информация за услугата, като също така са представени членовете на екипа на The Hairy Dog.

Гласувай
crosschevron-down