• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - International Centre for Thoracic Surgery

Международен център за гръдна хирургия

world-wide-web
Уебсайт: 
https://www.icts.com.sg/
Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 
Изработка на сайт

Уебсайтът ICTS е платформа на Международния център за гръдна хирургия, част от частна болница „Маунт Елизабет“ в Novena, Сингапур. Медицинското заведение е специализирано в диагностика и лечение на различни болести на гръдния кош като миастения гравис, мезотелиома, рак на хранопровода, пневмоторакс, белодробни възли, хиперхидроза, преврален излив и хилоторакс.

Директорът, д-р Aneez D.B. Ahmed, е старши консултант по гръдна хирургия и практикуващ лекар със засилен интерес в областта на роботизирана гръдна хирургия и гръдна онкология повече от 20 години.

Неговият опит и познания в минимално инвазивната гръдна хирургия водят до многобройни покани да бъде гост-лектор на конференции и семинари в региона. Той също така получава препоръки от други болници в страната и други страни като Малайзия, Тайланд, Филипините и Обединени арабски емирства.

Сайтът ICTS предлага блог с информативни статии на медицинска тематика, чиято цел е да разясни на пациентите как да различават симптомите и какво да очакват от прегледа, изследванията и лечението.

Дизайнът на сайта е стегнат и в тъмни цветове. Преведен е на няколко езика. Има форма с контакти за всеки, който иска да се свърже с медицинския център.

Гласувай
crosschevron-down