• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - Endofibroid

Медицинския център за ендометриоза и маточни фиброиди

Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 

Endofibroid.com.sg е сайт на медицинския център за ендометриоза и маточни фиброиди към частна болница „Маунт Елизабет“ в Novena, Сингапур. Той се оглавява от доцент доктор Фонг Йоке Фай, чието обучение води началото си от Националния университет на Сингапур (NUS).

Още докато е студент, той получава престижна стипендия, завършва с най-високо отличие по акушерство и гинекология и печели златен медал на магистърския изпит по акушерство и гинекология.

Покрай работата си с различни пациенти д-р Фонг развива силен интерес към ендометриозата и маточните фиброиди. Тези заболявания са причина много жени да страдат мълчаливо години наред.

Той е първият лекар в Сингапур, предлагащ картографиране на ендометриоза чрез неинвазивен гинекологичен диагностичен тест. Също така жъне успехи в сферата на правилно определяне на стадиите на ендометриозата, позволяващо му да съставя подходящ план за лечение на своите пациенти.

С много познания и дългогодишен опит в своята област д-р Фонг се старае да осигури висококачествени грижи за болните. Благодарение на това те получават лечението, от което се нуждаят, и могат да водят пълноценен живот.

На сайта се предоставя повече информация за провежданите процедури и за възможните методи за диагностициране на заболяванията. При нужда пациентите имат възможност да се свържат със специалист или да уговорят виртуална среща.

5/5 - (1 vote)
crosschevron-down