• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - Dr Claudia Chi Women's clinic

Специалист акушер-гинеколог

world-wide-web
Уебсайт: 
https://drclaudiachi.com/
Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 
Изработка на сайт

Уебсайтът drclaudiachi.com е за Д-р Клаудия Чи. Тя е специалист акушер-гинеколог с подспециалност в областта на пренаталните грижи и майчината медицина в частна болница „Маунт Елизабет“ в Novena, Сингапур. Има дългогодишна практика и богат опит в проследяването на трудна бременност, както и здравословни нарушения по време на бременност.

Други сфери, в които специалистът има интереси, включват пренатална грижа и раждане, лечение на медицински нарушения по време на бременност, овладяване на високорискова бременност, специални грижи преди забременяване, проследяване и овладяване на общи гинекологични проблеми.

В допълнение към клиничната практика, д-р Чи е участвал активно в изследвания и е публикувал в множество научни списания. Тя е поканена да говори на няколко местни и международни медицински конференции и семинари и е независим рецензент на няколко международни издания по акушерство и гинекология.

През сайта може да се намери повече информация за различните услуги, предлагани в центъра, както и да запише час при специалист.

5/5 - (1 vote)
crosschevron-down