• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - Credita.bg

Портал за кредити

world-wide-web
Уебсайт: 
https://credita.bg/
Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 

Credita.bg е финансов помощник при „пазаруването“ на кредити и намирането на най-подходящата оферта. Консултантите си партнират с множество банки в страната и са ангажирани с това да намират най-добрите условия за желания от клиента кредит. Когато някой поиска да изтегли заем, служителите могат да съберат оферти от над 20 банкови институции, като по този начин киентът може да сравни лихвите и да избере предложението, което отговаря напълно на нуждите му.

Сайтът разполага с калкулатор, който изчислява кредитните плащания по дадено задължение, след въвеждане на някои основни данни. С негова помощ клиентите могат лесно да се ориентират колко ще струва желаният от тях кредит и какъв ще бъде размерът на месечните вноски.

Отделно може да се намери изчерпателна информация относно всеки вид кредит, като има и секция с често задавани въпроси.

В допълнение екипът е на разположение, за да отговаря на въпроси, свързани с овърдрафт, ипотечни кредити, потребителски кредити и бизнес кредити. Той може да ви консултира, когато имате нужда от допълнителна информация, свързана с получаването на заем.

Сайтът е с приятни цветове и лесен за навигиране. Всичката информация е налична само с едно кликване. Формата за контакти и чатът на живо улесняват комуникацията с Credita.bg.

5/5 - (1 vote)
crosschevron-down