• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен сайт - Chou Neuroscience clinic

Клиника за неврохирургия

Година на изработка: 
2023
settings
Извършени дейности: 

Chouneurosurgery.com е уебсайт на д-р Чоу Нинг, международно известен експерт по неврохирургия с над 25 години опит. Към момента е провел над 8000 успешни операции, които са безспорно доказателство за високи постижения. Д-р Чоу работи както с възрастни, така и с деца. Има опит с най-сложните неврологични разстройства.

Клиниката разполага с модерна апаратура, която може да идентифицира аномалии в мозъка и гръбначния стълб. Позволява бърза диагностика в спешни случаи. Също така има ЯМР, които помага за диагностициране на заболявания с голяма прецизност без излагане на йонизиращо лъчение.

Пациентите, които търсят помощ в клиниката, обикновено страдат от различни заболявания, включително епилепсия, инсулт, тумори на гръбначния стълб, цервикална спондилоза (остеоартрит на шията), лумбална спондилоза (дегеративно заболяване на гръбначния стълб), болест на Паркинсон, травми в областта на главата, изплъзване на диска (херния) и ишиас.

На сайта са предоставени данни за контакти, които дават възможност на хората да си запишат час или да проведат консултация със специалист. В отделна секция пациентите имат достъп до семинари, посветени на различни теми, свързани със здравето, и да се информират допълнително относно техните здравословни проблеми.

Гласувай
crosschevron-down