Сайт тип каталог - Enigma

Сайт тип каталог - Enigma website screenshot
Енигма е официален представител на апаратура за естетична медицина, козметика и физиотерапия.
Година на изработка: 
2019
Извършени дейности: 

Енигма предлагат разнообразни видове апаратура включително за трайно обезкосмяване, лечение на акне, лазери и т.н. От услугите на Енигма и апаратурата, която предлагат могат да се възползват много салони за красота, СПА центрове, козметични студия, както и центрове за естетична медицина. Апаратурата, която предлага Енигма е с най-високо качество и цени подходящи за българския пазар.

Освен това фирмата предлага специализирани курсове, изготвяне на цени и стратегии за реклама и успешен бизнес. Специализираните курсове предлагани от Енигма се провеждат целогодишно и са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. За да осигурят лек и успешен старт на козметичните бизнеси, Енигма дава ценни съвети за изготвянето на цени и услуги, които да привличат клиенти. Дипломите, които се издават са валидни в Европейския съюз, като за САЩ е възможно да се държи само приравнителен изпит.

Освен курсове и качествена апаратура, Енигма предлага и други екстри като подаръци за салоните, използващи тяхна техника, безплатни рекламни клипове и пр.

В уебсайта може да откриете подробна информация относно услугите, апаратурата и козметичните продукти предлагани от Енигма.

Свържете се с нас