• English
Logo
SEO оптимизация

Онлайн магазин - Bulgar Herbs Limited

Bulgar Herbs Limited е компания, чиято мисия е да преоткрие магическите лечебни сили на природата и билковите лекарства.

Година на изработка: 
2013
settings
Извършени дейности: 

Същите билки са използвали и предците ни в продължение на векове да се лекуват и предпазват от болести. Ние обаче сме се откъснали от природата и почти не използваме този вид медицина. Екипът на Bulgar Herbs Limited си е поставил за цел да разпространи полезните свойства на билковата медицина. Произвеждат добавки, направени от билки, които са израснали на екологично чисти места - в българските планини. Добавките са без изкуствени вещества и помагат за редица болестни състояния - висок холестерол, високо и ниско кръвно налягане, стрес, паник атаки, диабет, проблеми с наднорменото тегло, хормонален дисбаланс, нарушена памет и др. 

Уебсайтът е преведен на няколко езика включително и на руски, турски и арабски. Предлага пълна информация за билките, които се намират в добавките, както и точното им действие върху организма на човек. Освен тях в специален таб са отделени и сушените билки, като към всеки продукт е приложена снимка, описание и допълнителна информация. На отделна страница, клиентите могат да видят и цените за доставка от България, както и да се свържат с компанията за повече информация. В удобно меню са разположени и всички здравни състояния в които хранителните добавки помагат, за да може посетителите на сайта, лесно да се убедят в безспорните им позитиви. Като се кликне на дадената болест и се показва хранителната добавка, която помага за това състояние. Освен за превенция и лекуване на болести, тези добавки и билки помагат и за козметични цели, като акне и бръчки. За всяка билкова добавка има добавена и информация как да се приема - колко често и в какво количество. Това е от съществено значение, защото някои билки се приемат на по-чести интервали от други. 

Гласувай
crosschevron-down