• English
Logo
SEO оптимизация

Фирмен уеб сайт - Архитектурно студио „Пловдив Дизайн”

Архитектурно студио „Пловдив Дизайн” се гордее с практиката си.

Година на изработка: 
2013

Архитектурно студио „Пловдив Дизайн” не е поредното архитектурно студио. Като проект от млади и амбициозни хора, това студио се гордее с практиката си да изработва модерни къщи, които са пример за естетика. Малко са архитектурните студия в страната, които могат да се похвалят с подобна слава. На уебсайта, можете да намерите изброени видовете услуги, които включват проектиране, интериорен дизайн, изработване на  визуализации, конструктивно обследване и устройствено планиране. Освен това, архитектурното студио предлага и узаконяване на сгради, изготвяне на схеми за преместване, както и преустройствени планове. В отделен таб са изнесени цените за проектиране по размер на постройката. Заинтересуваните посетители на сайта имат възможност да изпратят запитване за оферта, като отбележат вида сграда, местоположение, големина, етажи и телефон за контакт. 

Посетителите на уебсайта могат да видят и готовите проекти на метални конструкции и на фамилни къщи. Под метални конструкции се има предвид сгради с голяма площ предназначени за фабрики, складове или магазини. Индивидуалните проекти са разделени на три категории - за жилищни, обществени и промишлени сгради, като всички проекти са видими с информация и снимки. В блога има полезна информация, както за най-добрите методи за планиране, така и за довършителните работи, строителни похвати, разбор на облицовки, подредба на дворно пространство. Включение са и плюсовете и минусите на различните видове къщи. 

Проектирането на къща върви с много решения, така че трябва предварително да съобразите какъв покрив желаете да има тя, какви да са стените, колко етажа да е висока, колко стаи ще ви устройват и тн. Допълнително, трябва да се запознаете с необходимите документи и разрешителни. За всички тези неща можете да намерите подробности в блога на архитектурно студио „Пловдив Дизайн”. Сами забелязвате, че в този тип бизнес, необходимата информация е много и то важна. Следователно избирането на добър партньор може да ускори процесите и да ви помогне да прескочите най-трудните за уреждане въпроси. 

Гласувай
crosschevron-down