Изработка на сайт. Цени за фирмен уеб сайт, Пловдив, София

Изработка на корпоративен (фирмен) сайт

В ерата на цифровата комуникация корпоративният уеб сайт е задължителен за всяка сериозна компания. Но това вие вече го знаете!

Щом сте на нашите страници, решението и вашата компания да има подобен сайт е вече узряло и сте се впуснали в търсене на най-подходящата агенция, която може да се справи с изработката на фирмен сайт.

И ето, вие ни открихте, защото нашата уеб агенция има добре структуриран, SEO оптимизиран, елегантно изглеждащ и внушаващ доверие корпоративен сайт.

Какво е фирмен сайт?

Най-простичкото определение, което можем да дадем за фирмен (корпоративен) сайт е, че това е уебсайт, чрез който един бизнес става популярен и видим за потребителите.

Икона Изработка на корпоративен сайт
Икона защо вашият бизнес се нуждае от корпоративен сайт

Защо вашият бизнес се нуждае от подобно онлайн представяне?

Една от основните задачи, които има корпоративният сайт е да служи като ваша визитна картичка пред света. Чрез него вашите клиенти, доставчици и партньори могат лесно да получат информация за вашия бизнес. Могат да разберат дали целите ви съвпадат с техните, да оценят продуктите/услугите, които предлагате и да се свържат с вас.

С други думи, имате ли корпоративен сайт, вие имате един напълно безкористен и на 100% верен личен асистент, който работи 24/7 в полза на вашия бизнес.

Фирменият сайт, за разлика от целевата страница включва различни взаимодействия с потребителите ви. Влизайки на страниците на бизнес сайта ви те могат да научат интересни новини свързани с бизнеса ви, да отправят запитвания и да получават отговори, да участват в маркетингови проучвания, да изказват мнение, да следят за цени и промоции на услугите/продуктите ви, да търсят свободни работни позиции във вашата компания и т.н., и т.н.

Чрез бизнес сайта си вие казвате на клиентите и партньорите си: „Хей, това е моята компания, моят бизнес и той е добър и полезен за теб! Влез, разгледай и ни потърси - ние сме това, което търсиш!”

Как пристъпваме към изработка на корпоративен (бизнес) сайт?

Ако очаквате, че в момента, в който се свържете с нас ние ще ви кажем „няма проблеми” и ще започнем да работим по сайта ви… ще останете изненадани, защото ние не работим така.

Не работим така, тъй като вашият бизнес и вашата компания са важни за нас, а ние никога не подвеждаме клиентите си.

Затова, преди да започнем ще ви зададем един съвсем простичък въпрос: „Защо?”

Има много причини, поради които бизнеса има нужда от корпоративен сайт и вие трябва да знаете каква е вашата причина. Отговори като „Защото така правят всички” не важат. Трябва и вие, и ние да сме наясно какво искате от уебсайта.

След като отговорите на въпроса „Защо?”, ще трябва да отговорите и на въпроса „Каква е вашата целева аудитория?”

За кого ще е предназначен корпоративния сайт е много важен въпрос, тъй като в зависимост от целевата аудитория, към която искате да е насочен, езикът, на който ще „говори” сайта ви ще е различен. Казано по друг начин, съдържанието и дизайна на бъдещия ви корпоративен сайт трябва да се основава на нуждите на целевата ви аудитория.

Едва след като изясним и получим отговор на тези въпроси, ние пристъпваме към изработката на корпоративен сайт.

Икона изработка на корпоративен (бизнес) сайт

Какво ни е нужно да знаем, при изработка на уеб сайт?

Стъпките, които следваме при изработката на фирмен сайт са следните:Ако това, което току-що ви споделихме Ви допада и искате да работим заедно, ние с радост ще се заемем с изработката на вашия фирмен уебсайт!

Средно: 4.5 (от 17 гласа)

Свържете се с нас

Моля, отговорете на въпроса