• English
Logo
SEO оптимизация

Изработка на сайт. Цени за фирмен уеб сайт София, Пловдив

Изработка на корпоративен (фирмен) сайт

В ерата на цифровата комуникация корпоративният уеб сайт е задължителен за всяка сериозна компания. Но това вие вече го знаете!

Щом сте на нашите страници, решението и вашата компания да има подобен сайт е вече узряло и сте се впуснали в търсене на най-подходящата агенция, която може да се справи с изработката на фирмен сайт.

И ето, вие ни открихте, защото нашата уеб агенция има добре структуриран, SEO оптимизиран, елегантно изглеждащ и внушаващ доверие корпоративен сайт.

Какво е фирмен сайт?

Най-простичкото определение, което можем да дадем за фирмен (корпоративен) сайт е, че това е уебсайт, чрез който един бизнес става популярен и видим за потребителите.

Защо вашият бизнес се нуждае от подобно онлайн представяне?

Една от основните задачи, които има корпоративният сайт е да служи като ваша визитна картичка пред света. Чрез него вашите клиенти, доставчици и партньори могат лесно да получат информация за вашия бизнес. Могат да разберат дали целите ви съвпадат с техните, да оценят продуктите/услугите, които предлагате и да се свържат с вас.

С други думи, имате ли корпоративен сайт, вие имате един напълно безкористен и на 100% верен личен асистент, който работи 24/7 в полза на вашия бизнес.

Фирменият сайт, за разлика от целевата страница включва различни взаимодействия с потребителите ви. Влизайки на страниците на бизнес сайта ви те могат да научат интересни новини свързани с бизнеса ви, да отправят запитвания и да получават отговори, да участват в маркетингови проучвания, да изказват мнение, да следят за цени и промоции на услугите/продуктите ви, да търсят свободни работни позиции във вашата компания и т.н., и т.н.

Чрез бизнес сайта си вие казвате на клиентите и партньорите си: „Хей, това е моята компания, моят бизнес и той е добър и полезен за теб! Влез, разгледай и ни потърси - ние сме това, което търсиш!”

Как пристъпваме към изработка на корпоративен (бизнес) сайт?

Ако очаквате, че в момента, в който се свържете с нас ние ще ви кажем „няма проблеми” и ще започнем да работим по сайта ви… ще останете изненадани, защото ние не работим така.

Не работим така, тъй като вашият бизнес и вашата компания са важни за нас, а ние никога не подвеждаме клиентите си.

Затова, преди да започнем ще ви зададем един съвсем простичък въпрос: „Защо?”

Има много причини, поради които бизнеса има нужда от корпоративен сайт и вие трябва да знаете каква е вашата причина. Отговори като „Защото така правят всички” не важат.

Трябва и вие, и ние да сме наясно какво искате от уебсайта.

След като отговорите на въпроса „Защо?”, ще трябва да отговорите и на въпроса „Каква е вашата целева аудитория?”

За кого ще е предназначен корпоративния сайт е много важен въпрос, тъй като в зависимост от целевата аудитория, към която искате да е насочен, езикът, на който ще „говори” сайта ви ще е различен. Казано по друг начин, съдържанието и уеб дизайна на бъдещия ви корпоративен сайт трябва да се основава на нуждите на целевата ви аудитория.

Едва след като изясним и получим отговор на тези въпроси, ние пристъпваме към изработката на корпоративен сайт.

Телефон
0887 772 787
Адрес
бул. „Освобождение“ 59, град Пловдив

Какво ни е нужно да знаем, при изработка на уеб сайт?

Стъпките, които следваме при изработката на фирмен сайт са следните:
Стъпка 01

Предпроектен, маркетингов анализ (концепция)

Ще се срещнем с вас и ще обсъдим заедно как вие виждате уебсайта си и какви са очакванията ви за задачите, които трябва да изпълни. Ще ви изслушаме и ще изготвим предпроектен анализ. При този маркетингов анализ ние ще извършим проучване на стратегията, целите и тактиката на компанията ви, ще обърнем внимание на поведенческите фактори на целевата ви аудитория (желания, действия и т. н.), ще проучим конкуренцията ви и ще открием кои са вашите силни страни.
Стъпка 02

Изграждане на скелетна структура на уебсайта и технически анализ

След като имаме концепцията ще изградим скелета на корпоративния сайт и ще извършим технически анализ (позиции, големини, снимки, видеа, визуализация на категории и т. н., и т. н.)
Стъпка 03

Разработване на концепция за дизайн

На този етап ще изградим сайта графично или казано по друг начин, ще визуализираме всички необходими елементи на сайта ви, така че да добиете представа как ще изглежда уебсайта.
Стъпка 04

Дизайн на сайта

По време на изработването на дизайна ще работим в тясна връзка с вас, за да уточним всеки един детайл по дизайна (цветове, подредба на текстов и снимков материал и други).
Стъпка 05

Програмиране и CMS

На този етап вече имаме основата, имаме дизайна и след като сме ви го представили и вие сте одобрили работата ни до тук, ще преминем към програмирането на същинския сайт. Ще тестваме сайта дали работи добре под всички устройства и екрани, ще проверим за бъгове и ако има такива ще ги отстраним, ще свържем административния панел с дизайна на сайта и т. н.
Стъпка 06

Тестване и базова оптимизация

В този предпоследен етап ще тестваме отново сайта, за да проверим как зарежда, ще положим прилична основа за SEO оптимизация, така че, ако в последствие решите, че искате да оптимизирате сайта си да можете да започнете без никакви проблеми. Накрая отново ще тестваме всичко още по веднъж и след като вие го одобрите, че пристъпим към последния етап, а именно…
Стъпка 07

Публикуване на вашия корпоративен сайт в уеб пространството

След като изработката на корпоративния (бизнес) сайт е завършена, остава само да го прехвърлим на вашия хостинг, да добавим SSL сертификат и да предоставим сайта във ваше владение.

Свържете се с нас

    5/5 - (103 votes)
    crosschevron-down