Изработка на продуктов каталог

Ако сте производител или търговец на едро или дребно е добре да помислите и за изработка на продуктов каталог към вашия корпоративен сайт или онлайн магазин.

Защо ви е необходим продуктов каталог?

От създаването и разпространяването от Монтгомъри Уорд през 1872 г. на първия хартиен каталог до днес, каталозите са един от най-ефективните начини за представяне на продукти на потребителите.

Продуктовите каталози са неизменна част от всяка маркетингова стратегия, тъй като предоставят подробна и пълна информация за продуктите, насочвайки вниманието на потребителите към съответния бранд и стимулират желанието за покупка на продукта.

Икона изработка на продуктов каталог
Икона разлика между корпоративен сайт, онлайн магазин и продуктов каталог

Има ли разлика между корпоративен сайт, онлайн магазин и продуктов каталог?

Доста често наши клиенти ни задават този въпрос, тъй като смятат, че разлика няма и изработката на продуктов каталог е излишна. Истината е, че разлика има и тя се състои в следното:

  • Корпоративният сайт е начин да разкажете на потребителите си повече за дейността на компанията си и да им представите продуктите си съвсем бегло.
  • Онлайн магазинът е платформа, през която вашите клиенти могат да закупят продуктите, които предлагате.
  • Продуктовият каталог е сайт, на който потребителите ви могат да получат пълна информация за всеки един продукт, който предлагате. Чрез каталога вие можете да достигнете до огромен брой потенциални клиенти, да ги запознаете с дейността, услугите или продуктите, които произвеждате и предлагате. Влизайки на страниците на каталога ви, посетителите могат да се информират и да закупят вашият продукт, след като се обърнат директно към вас със запитване за избрания от него продукт.

Защо ви е необходим продуктов каталог, изработен от нас?

Ние имаме богат опит в изработката на продуктови каталози и можем да ви бъдем полезни, ако искате да имате добре структуриран, мултифункционален, стилен и SEO оптимизиран каталог. Стремим се да подхождаме индивидуално, не обичаме много шаблоните, не вършим работата си през пръсти и винаги успяваме да създадем креативни и допадащи и на клиентите ни и на техните потребители продукти.

За нас, да удовлетворим изискванията на своите клиенти и нещо, към което се стремим непрестанно, затова не спираме, докато не сме в състояние да представим един добре функциониращ, елегантен и отзивчив продуктов каталог.

Икона защо е необходим продуктов каталог

Етапи при разработване и изработка на онлайн продуктов каталог


В зависимост от желанията ви, ние можем да изработим за вашия бизнес базисен или с допълнителни екстри продуктов каталог.

Средно: 4.6 (от 5 гласа)

Свържете се с нас

Моля, отговорете на въпроса